Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung lecseréli a brazil vezetését

|

Bár a Samsung megelőzte a HP-t a régióban, a brazíliai divízió vezetésének mégis mennie kell.

Hirdetés

Azt gondolhatnánk, hogy egy régióban a riválisok legyőzése után helye van egy cégnél a promóciónak vagy az alkalmazottak további foglalkoztatásának. A Samsung mégis másképp döntött a brazíliai divíziójával kapcsolatban, amely hiába előzte meg a HP-t, a vezetőségének mennie kell.

A hírek szerint a gyártónak az a problémája, hogy az országban nem volt kellően magas a nyereség összege, amely azért is okozott gondot, mert egy fejlődő országról van szó. A jövőben ezért más vezetés kezébe adnák a profitszerzés feladatát.

Érdekes, hogy a Samsung annak ellenére döntött így, hogy a régióban szándékosan alacsonyan tartotta az árait 2012-ben azért, hogy a legnagyobb PC-s gyártóvá válhasson december végére. Másfelől az árak túlságosan alacsonyan tartása sem logikus, ezért kerülhetett sor a váltásra, amelyet a Samsung hivatalosan nem erősített meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.