Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung már dolgozik a Google-tv szoftverén

|

A Samsung jövőre fogja piacra dobni azt a televíziót, amelyben egy internetezést lehetővé szoftver fut majd - jelentette a Wall Street Journal a koreai cégre hivatkozva.

Hirdetés

 

A Samsung bejelentése eléggé meglepte a piaci elemzőket, mert nem olyan régen a Logitech egy hasonló kísérlete elbukott. A Google TV platform mindenesetre lehetővé tenné a felhasználóknak, hogy szörfözzenek a neten, és ugyan olyan interaktív módon használják a tévékészüléket, mint egy számítógépet.

 

 

 

Ez nem settop-box, hanem a Logitech tévedése

Ezzel próbálkozott a Logitech is, de nem tévékészülékbe, hanem egy settop-boxba építve bele a szükséges technológiát. A Revue névre keresztelt termék azonban nagyon nem érdekelte a vásárlókat, s a cég vezérigazgatója, Guerrino De Luca kénytelen volt elismerni, hogy az nem egyéb, mint tévedés. Hogy a Samsung fejlesztése funkcionálisan mennyiben lesz más, az egyelőre nem derült ki. Az értékelések szerint azonban a koreai óriás arra biztosan számíthat, hogy a piacon rendkívül elfogadottnak számító tévékészülékei segítségére lesznek egy új funkciókat hordozó termék bevezetésénél.

 

Az LG szintén tervezi egy Google TV bemutatását a januári Consumer Electronics Show-n Las Vegasban, de a Samsung közölte, ennyire hamar nem kívánnak előállni a saját modelljükkel.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.