Hirdetés
. Hirdetés

Kik állnak a fenntarthatóság élén?

|

Hét ipari ágazatra kiterjedően vezeti a DJSI rangsorát a Siemens.

Hirdetés

A Dow Jones Sustainability Index (DJSI) fenntarthatósági rangsor a Siemenst nevezte meg, mint a leginkább fenntartható vállalatot a tőkejavak tekintetében.

Hirdetés

Ezzel a Siemens hét ipari ágazatra kiterjedően megerősítette vitathatatlan vezető pozícióját. A cég már tavaly is megkapta ezt a kitüntetést – a legjobbat, amelyet valamely vállalat a DJSI szerint elnyerhet.

A Siemens emellett újból a leginkább fenntartható vállalat lett saját ágazatában, amely része a tőkejavak szegmensnek. Ide tartoznak olyan vállalatok is, mint a General Electric, a Philips és a 3M. A tavalyihoz képest a Siemens tovább javította értékelését, és ezzel az eddigi legjobb eredményét érte el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.