Hirdetés
. Hirdetés

A Synergon csoport új tagjai

|

Bejegyzésre kerültek a Synergon csoport új tagjai.

Hirdetés

A kiválás útján létrehozott társaságok 2012. július 31-i határnaptól működnek a Synergon Informatika Nyrt. leányvállalataiként.

A Synergon Rendszerintegrátor Kft. neve július 27-től Synergon Integrator Kft.-re változik és tevékenysége elsősorban informatikai projektek tervezése és kivitelezése lesz a jövőben is.

A kiválással létrejött öt korlátolt felelősségű társaság szakmai tevékenysége a korábban meghirdetettek alapján többek között az outsourcing, az infokommunikáció és a szoftverfejlesztés terén tevékenykedik a jövőben.

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2012. július 31. napjával rendelte el a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválással létrehozott öt új társaság - a Synergon Outsource Kft., a Synergon Infosource Kft., a Synergon Backoffice Kft., a Synergon Inforend Kft., valamint a Synergon SoftCon Kft. - bejegyzését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.