Hirdetés
. Hirdetés

A szoftverhonosítás lesz a téma a látássérültek informatikai klubjában

|

Az ?Informatika a látássérültekért? Alapítvány havonta egy alkalommal ismeretterjesztő előadásokat szervez Zuglóban azzal a céllal, hogy megismertesse a látássérült embereket a számítástechnika legújabb eredményeivel. A téma ezúttal a szoftverhonosítás lesz.

Hirdetés

Az alapítvány - amelynek látássérült és látó munkatársainak közös célja, hogy az informatika eszközeivel segítsék a látássérült embereket a tanulásban és a munkavállalásban - következő, május 19-én 16:30-kor kezdődő klubestjén olyan kérdéseket vizsgálnak meg,  hogy a honosított változatok miért nem egy időben jelennek meg az amerikai kiadásokkal, mi történik egy szoftver honosítása során,  milyen problémákkal szembesülnek a honosítók, mialatt egy szoftver magyar nyelvű változata elkészül,  miért hívjuk ezt a munkát honosításnak ?fordítás" helyett. 

Az egyre népszerűbb esélyegyenlőségi klub mindenkit szeretettel vár, a helyszín a Vakok Állami Intézetének Kultúrterme, Budapest XIV. kerület, Hermina út 21.

A klubestek további témáiról a www.infoalap.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.