Hirdetés
. Hirdetés

Evolution & Mobile Hungary 2016: a taxis után jön a hotelblokád Budapesten?

|

Az Evolution & Mobile Hungary konferencia a digitális gazdaság legégetőbb kérdéseit járja körbe.

Hirdetés

A megosztás alapú gazdaságra (sharing economy) az Über mellett számos más cég épít globális bizniszt. Elég csak a legnagyobb szállásmegosztóra, az Airbnb-re gondolni, ami már Magyarországon is hasít, sértve ezzel a hagyományos szállodák, hotelek érdekeit. Többek között ez is téma lesz az Evolution & Mobile Hungary konferencián, ami a digitális gazdaság legégetőbb kérdéseit járja körbe, bemutatva a közösségi média, az okos- és mobiltechnológia legfrissebb hazai és nemzetközi trendjeit.

A digitális forradalom megállíthatatlanul dübörög: az internet, az okostechnológia, a mobil és a közösségi média számos iparágban elsöprő erejű változásokat okoz. A márkáknak egyre fontosabb a jelenlét a közösségi oldalakon, az e-kereskedelmen belül pedig egyre nő a mobil szerepe, küszöbön a viselhető okoseszközök piaci robbanása, míg hazánkban is egyre terjednek az okosváros megoldások. Ilyen és ezekhez hasonló témákra fókuszál a március 2-3-án megrendezendő Evolution & Mobile Hungary összesen nyolc szekció keretében.

Szintén az Evolution keretében tart szakmai napot a Magyar Reklámszövetség és társzervezetei annak érdekében, hogy a szakma előtt megvitassák a 2015-ös reklámköltési adatokat, a mögötte álló hatásokat, és ehhez kapcsolódóan megvizsgálják az iparág aktuális trendjeit. Az esemény folyamán szó esik a reklámpiacot érintő szerkezeti és egyéb változásokról, a médiapiac jövőjéről, de a szakemberek olyan aktualitásokat is vizsgálnak, mint a Netflix megjelenése a magyar piacon.

A Mobile Hungary keretében számos előadás vizsgálja, hogy melyek az IoT (dolgok internete), az m2m (gépek közötti kommunikáció) az okosváros, és a megosztás alapú gazdaság megoldások legfrissebb hazai trendjei. Az okostechnológia egyre nagyobb hatással van az otthonunkra, a divatra, az oktatásra, a közlekedésre, a szabadidőnk eltöltésére és életünk még rengeteg egyéb területére, ezért a konferencia is hangsúlyosan kezeli a témát. A rendezvényen előad többek az Über magyarországi képviselője, de számos hazai, okostechnológiára építő magyar startup is beszámol tapasztalatairól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.