Hirdetés
. Hirdetés

A Trust ismét Forma 1-es csapatot szponzorál

|

A Trust visszatér a Formula 1-et szponzoráló cégek elit klubjába. A Minardi és a Jordan után a holland cég 2007-től a Spykert támogatja majd.

Hirdetés

A holland cég logója a 2007-es versenyidénytől kezdve a Spyker csapat autóján és Christijan Albers sisakján is megjelenik. Michel Perridon, a Trust International felügyelőbizottságának elnöke elmondta: "Nagyon örülünk, hogy szponzorációs szerződést írhattunk alá a Spyker F1 csapattal. A Trustnak komoly történelme van Forma 1 szponzorként. 2003-ban Jos Verstappent támogattuk a Minardi színeiben. Mivel ez nagyon pozitív volt cégünk számára, 2004-ben a Jordan Grand Prix csapatot támogattuk. Ugyanebben az évben a Mercedes-AMG DTM (Német Túraautó Bajnokság) csapatot és holland pilótájukat Christijan Albers-t szponzoráltuk. Amikor Chris csatlakozott a holland tulajdonban lévő csapathoz szeptemberben, könnyen megszületett a döntésünk, hogy visszatérünk a Forma 1-be. Trust mindig támogatta a holland pilótákat az F1-ben és folytatni is fogja ezt a hagyományt."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.