Hirdetés
. Hirdetés

A Twitter beépített fizetési rendszert kaphat

|

A vállalat Musk szerint akár egy rendkívül meggyőző pénzpiaci számlát, valamint betéti és hitelkártyákat is kínálhat, ha a dolgok jól működnek.

Hirdetés

A Twitter 2021-ben elindított egy alkalmazáson belüli borravaló funkciót, amellyel az emberek pénzt küldhetnek az alkotóknak, de a működéshez egy harmadik féltől származó fizetésfeldolgozó alkalmazáshoz kell csatlakozni. Ha azonban megvalósul Elon Musk elképzelése a közösségi hálózatról, a Twitter saját fizetési rendszert indíthat.

A Twitter új tulajdonosa és ideiglenes vezérigazgatója a hirdetőkkel zajlott Spaces "kérdés-felelet" találkozón beszélt a közösségi hálózattal kapcsolatos terveiről. Többek között elárulta, hogy olyan jövőt képzel el, amelyben a felhasználók összekapcsolhatják bankszámlájukat a Twitterrel, így pénzt küldhetnek egymásnak. Bár valószínűleg még sok időbe telik, mire ez megtörténhet, a The New York Times megerősítette, a vállalat a múlt héten benyújtotta a pénzügyminisztérium pénzügyi bűnüldöző hálózatához (FinCEN) a regisztrációs papírokat a fizetések feldolgozásához - számolt be az Engadget.

Hirdetés

A Spaces beszélgetésben Musk azt fejtegette, hogy a weboldalnak lehetővé kell tennie a monetizálást az alkotók számára, hogy arra csábítsa őket, a platformon tegyék közzé munkáikat. Arról is beszélt, hogy a felhasználók hogyan tudnak majd pénzt kivenni a Twitterről a bankszámlájukhoz kapcsolódva. Ezzel a PayPalhoz hasonló rendszerre utalt, amelynek alapításában ő is részt vett. A vállalat Musk szerint akár egy "rendkívül meggyőző pénzpiaci számlát", valamint betéti és hitelkártyákat is kínálhat, ha a dolgok jól működnek.

Ez csak egy a változások közül, amelyeket Musk a közösségi hálózat számára tervezett. A havi 8 dolláros Twitter Blue előfizetés, amely hozzáférést ad a felhasználóknak az azonnali fiók valódiságának ellenőrzéshez, egyike volt a legelső változtatásoknak, amelyeket a társaság átvétele után bevezetett. A Twitter továbbra is egy második szürke "hivatalos" pipa segítségével ellenőrzi a kormányzati szerveket, hírességeket, kiadókat és más közszereplőket, de a nagy kék pipa mostantól a fizetős előfizetők számára van fenntartva

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.