Hirdetés
. Hirdetés

A ZyXEL cáfolja a felvásárlásáról szóló piaci híreket

|

A ZyXEL Communications hivatalosan is cáfolja, hogy a vállalat felvásárlási ajánlatokat kapott a Cisco Systemstől és az Alcatel-Lucent cégcsoporttól.

Hirdetés

A piaci pletyka a The Economic Daily Newstól, egy tajvani napilaptól származik. A lap múlt szerdán - forrás megjelölése nélkül - azt állította, hogy mind a Cisco, mind pedig az Alcatel-Lucent megkereste a ZyXEL-t felvásárlási ajánlatával. Hasonló híresztelések más potenciális felvásárló cégekről már napvilágot láttak ezt megelőzően is az elmúlt hónapokban.

"Nem áll szándékunkban sem eladni a vállalatot, sem összeolvadni más cégekkel" - közölte Shun-I Chu, a ZyXEL alapítója és jelenlegi elnöke. "Az újságíró anélkül közölte a hírt a napilapban, hogy megjelölte volna a hír forrását vagy megerősítést kért volna cégünktől. Ezúton is kijelentjük, hogy a ZyXEL nem kapott felvásárlási ajánlatot sem a Cisco Systemstől, sem pedig az Alcatel-Lucenttől."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.