Hirdetés
. Hirdetés

Acer: nyáron kezdődik a tabletháború

|

A szuperolcsó tabletekkel hasonló jelenség indulat el, mint anno a netbookoknál.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy idén júniusban a gyártók egy új, ám más termékekről már ismerős játékba kezdenek. Nem csak a nyár elején érkeznek meg az Intel és az AMD legújabb processzorai, de számos friss termékcsaládra is számíthatunk, az apró mobilkészülékektől egészen az Ultra HD-s tévékig.

Az Acer egyenesen biztosra veszi, hogy a nyártól őrült hajsza kezdődik a tabletpiac alsóbb szegmensében is. A gyártó most arra készül, hogy lehetőség szerint győztesen kerüljön ki a versengésből. Kis szerencsével akár afféle sikerterméket is jelenthetnek a tabletek egy-egy vállalatnak, mint anno a netbookok.

A boltokban egyre több olcsó készülékre számíthatunk, bár nem szabad elfelejteni, hogy a spórolást megérezzük majd az eszközök teljesítményén és az anyagminőségén is. Ennek ellenére jó hír, hogy már a 10 hüvelykes kategóriában is lehet majd belépőszintű táblákra számítani, és gyakorivá válik majd a 150-200 dolláros árkategória. A Tegra 3, a Samsung Exynos és a Qualcomm Snapdragon megoldások helyett ugyanakkor be kell majd érni a MediaTek lapkáival. 

Az Acerhez hasonló stratégiát követ egyébként a HP és a Lenovo is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.