Hirdetés
. Hirdetés

Adobe beszámoló az első negyedévről

|

Az Adobe a Creative Suite 3 bejelentésével mindenidők legnagyobb termékbemutatójára készül.

Hirdetés

Az Adobe nemrégiben közzé tette a 2007. március 2-ával záruló első negyedéves üzleti eredményeit. Tárgyidőszakban a vállalat 649,4 millió dolláros összbevételre tett szert. A 2006-os év első negyedévében ez az összeg 655,5 millió dollárra rúgott, míg a negyedik negyedévben 682,2 millió volt az Adobe bevétele. A vállalat 640-670 millió dollár között határozta meg az első negyedévre vonatkozó tervezetet.

"Az első negyedév jó eredményt hozott az Adobe számára. A számok arról tanúskodnak, hogy az Adobe üzleti haszna a tervezet felső határához közelít, és az összbevétel az előirányzott kereten belül maradt" - mondta Bruce Chizen, az Adobe vezérigazgatója. "Ahogy közeledünk a történelem egyik legnagyobb termékbemutatójához, egyre bizakodóbbak vagyunk az Adobe jövőbeli sikereit illetően."

cs3.jpg

2007 legmeghatározóbb eseménye a Creative Suite 3 piacra dobása lesz

A szoftvergyártó óriás 700-740 millió dollár között határozta meg a 2007-es év második negyedévére vonatkozó tervezetet. Egy részvényre vetítve ez hozzávetőlegesen 0,23-0,26 dolláros (GAAP alapon számolt), illetve 0,34-0,36 dolláros (nem GAAP alapon számolt) értéknövekedést fog jelenteni. Az Adobe továbbá a 2007-es évre vonatkozó, korábban már meghatározott irányelveit is megerősítette. A vállalat vezetői körülbelül 15 százalékos éves összbevétel-növekedést várnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.