Hirdetés
. Hirdetés

Adobe-Google szövetség

|

Az Adobe Systems és a Google több évre szóló megállapodást írt alá, amelynek értelmében a Google Toolbar különböző Adobe termékekkel együtt is elérhető lesz.

Hirdetés

Az együttműködés keretében a mai naptól a Google Toolbar az Adobe Macromedia Shockwave Playerrel együtt letölthető, később pedig más Adobe termékek telepítése közben is ki lehet majd választani.

Az ingyenesen letölthető Macromedia Shockwave Player segítségével a felhasználók egy webböngészőből interaktív webtartalmakat - például játékokat, üzleti bemutatókat, szórakoztató és reklám anyagokat - nézegethetnek. A Shockwave Playert naponta több százezer példányban töltik le, és az internet eléréssel rendelkező munkaállomások több mint 55 százalékán megtalálható.

Az ingyenesen letölthető Google Toolbar a Google keresőmezőjével egészíti ki a webböngészőt, így a felhasználók a Google keresési lehetőségeit bármelyik honlapról elérhetik. A Toolbar újszerű, a böngészés hatékonyságát javító szolgáltatásokat, helyesírás-ellenőrzőt és előugróablak-blokkolót is tartalmaz. Emellett a felhasználók kedvenc weboldalaikhoz gombot rendelve személyre szabhatják a Google Toolbart.

A megállapodás pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.