Hirdetés
. Hirdetés

Akvizíció az Iron Mountainnél

|

Az Iron Mountain-a világ legnagyobb irat es adatkezelő nagyvállalatának- magyarországi leányvállalata ? felvásárolta a hazai irattárolási és dokumentummenedzsment piac harmadik legnagyobb szereplőjét, az Archirexet.

Hirdetés

Mint Szakonyi András, az Iron Mountain közép-európai regionális ügyvezető igazgatója a felvásárlás kapcsán elmondta, a cég egyik fő célkitűzése, hogy elismert és vezető szolgáltató legyen minden országban az információmenedzsment szolgáltatások terén, a magyarországi stratégia is ehhez a célkitűzéshez alkalmazkodik.

Szakonyi szerint az Archirex Kft. megvásárlása komoly lépést jelent az Iron Mountain meglévő piaci pozíciójának további erősítéséhez és egyedülálló lehetőségeket kínál a társaságnak a további növekedésre. A tranzakcióval az Iron Mountain jelentős új banki, közmű és biztosító ügyfeleket tudhat az ügyfélportfóliójában, de növekedett munkavállalóinak és raktárainak száma is. Az Iron Mountain ugyanis nem csak a 600 millió forintos árbevételű céget integrálja, hanem annak 100 dolgozóját és 3 raktárát is átveszi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.