Hirdetés
. Hirdetés

Allied Telesis - nagyratörő tervek a hazai piacon

|

Az internetes hálózati eszközgyártó az idén másfélszeresére szeretné növelni dollárban számolt bevételét, miközben a piac legfeljebb 20 százalékkal bővül.

Hirdetés

Az Allied Telesis a hazai piacon a vezető gyártók babérjaira tör. A végfelhasználói és kis irodai piacon népszerű hálózati kapcsolók és útválasztók terén szeretné maga mögé utasítani a piacon már régebb óta hangsúlyosan jelen lévő olyan konkurenseit, mint a D-Link, SMC, Linksys.



Szuszkó László képviseletvezető keddi sajtótájékoztatójukon konkrét adatokat ugyan nem közölt a bevételekről, illetve a piaci részesedésükről, ám azt elmondta, hogy a két évvel ezelőtti magyarországi megjelenésük után tavaly is 120 százalék fölötti volt a növekedésük. 2007-es bevételük10 százalékát már a SOHO eszközök forgalmából várják.



Az Allied Telesis Corega termékcsaládjának tagjait hamarosan bemutatjuk a Computerworld "Hazai Piac" rovatában.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.