Hirdetés
. Hirdetés

Analitika a járvány idején és után

|

Online konferenciát rendez Virtual SAS Global Forum 2020 címen az analitikai szoftverek fejlesztője.

Hirdetés

Közép-európai idő szerint június 16-án délután 5 órakor kezdődik a Virtual SAS Global Forum 2020. Az SGF-en vezető szakértők tekintik át az üzleti elemzés újdonságait, iparágakra bontott előadásokat kínálnak, és a bizonytalan környezetben használható elemző eszközöket, megoldásokat mutatnak be. Az esemény ingyenes regisztrációja már elérhető  itt.

Hirdetés

A SAS történelmének eddigi legnagyobb virtuális konferenciáján arra invitálja a résztvevőket, hogy a virtuális napirend alapján saját élmény-listát alkossanak; válogassanak a számukra legérdekesebb felhasználói, partneri és vezetői előadások közül. Próbálják ki a virtuális kvadélményt, a demókat, szenteljenek figyelmet a hagyományos fő bemutatóknak, és éljenek a SAS kínálta képzési lehetőségekkel. Mindezt könnyen fogyasztható, online formában:

A világhírű vizionárius, Simon Sinek moderált beszélgetés keretei között saját, nagysikerű könyvére (The Infinite Game) alapozva adja át életszemléletét. Megosztja gondolatait arról, hogy a vezetők miként alkalmazhatják a "végtelen játék" alapvető szabályait annak érdekében, hogy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járhassanak.

Az esemény emellett reflektorfénybe állítja a SAS vezetőit. A vállalat alapító-vezérigazgatója, Jim Goodnight, a műszaki és ügyvezető igazgatói posztot betöltő Oliver Schabenberger, valamint a kutatásért, fejlesztésért felelős vezető alelnök, Bryan Harris a felhőben, a peremhálózaton és a mesterséges intelligenciával történő adatelemzés jövőjét fejti ki.

Az esemény június 16-án kezdődik, a regisztráció viszont már most elérhető a Virtual SAS Global Forum 2020 website-on.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.