Hirdetés
. Hirdetés

Androidosokra utazik az Apple

|

Az Androidról iPhone-ra váltók a megfizethetőbb árú modelleket keresik.

Hirdetés

Hirdetés

Egy kutatás szerint az Android világából érkező iPhone felhasználók aránya eléri a húsz százalékot. Többségük nem a legújabb modelleket választja, hanem az alsóbb régiókban vadászik új készülék után.

A CIRP felmérése szerint a korábbi androidosok az Android ökoszisztéma árviszonyai alapján tájékozódnak az iPhone világában. A legújabb modelleket általában túlárazottnak tartják, és inkább a régi, megfizethetőbb iPhone-okat keresik.

A statisztikák azt mutatják, hogy az Android felhasználók kétszer akkora arányban vásárolják az iPhone SE-et, mint az iPhone-osok, akik sokkal nagyobb eséllyel vesznek iPhone X-et.

Az iPhone-ra váltó tíz androidosból nem kevesebb, mint négy az 5,5 hüvelykes Plus modellt választja, mert korábbi eszközének hasonló a megjelenítő-mérete. Az iPhone-osok közül csak harminc százalék szavaz a Plusra.

Minden bizonnyal ezek az adatok is szerepet játszottak az Apple azon döntésében, hogy egy megfizethető árú iPhone-t dob piacra: a szeptemberben megjelenő új eszközzel a cég az Android világából is rengeteg új vásárlót akar átcsábítani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.