Hirdetés
. Hirdetés

Átadták az ország első önkiszolgáló pénztárát

|

A magyarországi kereskedelmi láncok közül elsőként a Tesco vezet be önkiszolgáló pénztárakat. A Dunakeszi-Fóton nemrég megnyílt hipermarketben múlt hét pénteken adták át azt a 4 kasszát, ahol a vásárlók maguk intézhetik a fizetést. Emellett újítottak a hagyományos kasszákon is, megnyitottak ugyanis hat úgynevezett kosaras pénztárat.

Hirdetés

A Dunakeszi-Fót Tesco áruházban rendkívül nagy népszerűségnek örvendett hétvégén a pénteken átadott, automatizált, gyors és egyszerű fizetést lehetővé tevő kasszarendszer. Az áruház arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy máris több mint ezren próbálták ki az új lehetőséget.


Az önkiszolgáló kasszák teljesen automatizáltan működnek. A vásárlók maguk olvassák be a kiválasztott termékek vonalkódját, majd a végösszeget készpénzben vagy kártyával egyenlíthetik ki. Az automata pénztár természetesen visszaad és nyugtát is nyomtat a vásárlásról.

?Folyamatosan azért dolgozunk, hogy minél jobb szolgáltatást és minél kellemesebb vásárlói élményt nyújtsunk vevőinknek. E cél érdekében teszteljük most az önkiszolgáló kasszákat is, amelyek mellett természetesen megmaradnak a hagyományos kasszák is" - mondta el Iglódi-Csató Judit kommunikációs igazgató.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.