Hirdetés
. Hirdetés

Átalakul a Microsoft Áruház

|

Újfajta elrendezés segíti a könnyebb eligazodást.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft megkezdte a Microsort Áruház frissítésének kibocsátását. Az új szolgáltatás egyelőre a Departments nevet viseli - ha elér hozzánk, nyilván magyar nevet kap -, és újfajta hozzáférést biztosít a Windows 10 tartalmakhoz.

A Microsoft a Windows 10 újabb verzióiban továbbfejlesztette áruházát, hogy olyan központtá alakítsa, ahol az appoktól a játékon, könyveken és zenéken egész a tévéműsorokig mindent megtalálunk.

A hozzáadott tartalmak miatt azonban az áruház egyre áttekinthetetlenebbé vált, hiába igyekezett a Microsoft a kínálat kategorizálásával segíteni az eligazodást.

Az új funkció a hagyományos kategóriák helyett népszerű csoportokba rendezi a kínálatot. Külön kerülnek például a szoftverek és appok, a szórakoztató anyagok, és az eszközök.

Mindegyik osztály tovább osztódik: az eszközökön belül külön találjuk a Surface eszközöket, a PC-ket és a tableteket, a kiegészítőket, a játékgépeket és az Xbox konzolokat.

Az alkategóriák egy része persze korábban is jelen volt az áruház főoldalán, de a Microsoft reményei szerint az új elrendezésben könnyebb lesz elérni őket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.