Hirdetés
. Hirdetés

Átalakult a Fujitsu Siemens Computers

|

Megalakult a Fujitsu Siemens Computers jogutódja, a Fujitsu Technology Solutions Kft. Az új vállalat elsősorban az infrastruktúra szolgáltatásra koncentrál.

Hirdetés

A Fujitsu Siemens Computers április 1-től a Fujitsu Limited 100 százalékos leányvállalataként, Fujitsu Technology Solutions (Holding) B.V. néven folytatja működését. Az új cég a Fujitsu Services-zel együtt a Fujitsu márka égisze alatt dolgozik tovább. Müncheni, paderborni és augsburgi egységeiből a Fujitsu Technology Solutions felel az Intel architektúrára (IA) épülő szerverek és tárolótermékek globális fejlesztéséért. A cég Augsburgban kívánja koncentrálni a Fujitsu Csoport teljes IA-szerverfejlesztési tevékenységét. Az egységes globális K+F központban japán mérnökök segítik majd német kollégáik munkáját.

fujitsu1_k.jpg


A Fujitsu Technology Solutions Kft. a Fujitsu Siemens Computers Kft. jogutódjaként továbbra is a magyar informatikai piac meghatározó és hagyományosan növekvő szereplője kíván lenni. Az új vállalat célja, hogy rövid időn belül a magyar piac vezető megoldás- és infrastruktúra szolgáltatójává váljon - jelentette be sajtótájékoztatón Poros Gábor, az új vállalat ügyvezető igazgatója.

fujitsu2_k.jpg

A globális Fujitsu Csoport tagjaként a Fujitsu Technology Solutions portfóliója olyan innovatív termékekkel és megoldásokkal bővülhet, melyek idáig csak Japánban voltak hozzáférhetőek. Ugyanakkor a Fujitsu Technology Solutions Kft. integrált termék- és szolgáltatáskínálatával minden eddiginél jobban összpontosít a vállalati ügyfelekre. Kibővített menedzselt infrastruktúra-szolgáltatásaival, illetve az IT-infrastruktúra szolgáltatásként való rendelkezésre bocsátásával (IaaS) a cég lehetővé teszi a beruházásaikat racionalizáló nagyvállalatoknak informatikai rendszerük takarékos és hatékony fejlesztését. A Fujitsu Technology Solutions Kft. az x86-szerverek értékesítése területén 2010-re Magyarországon is a teljesítményének megduplázását tervezi, és 10 százalékos piaci részesedés elérését tűzte ki célul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.