Hirdetés

Automatizálható biztonság az Ericsson új megoldásával

|

Az Ericsson piacra dobja Security Manager elnevezésű új termékét, amely többféle IKT területet átfogva automatikusan látja el a fontos eszközök védelmét, és valós idejű biztonsági analitikája segítségével kiszűri a fenyegetéseket, sebezhetőségeket és kockázatokat.

Hirdetés

Az 5G, a felhő és az IoT (Dolgok Internete) rendkívüli változásokat hozott a teljes ágazatban. A biztonság mára elengedhetetlenné vált a sikeres működéshez ezeken a területeken. A kritikus infrastruktúrákat és a megosztott képességeket biztosító, folyamatosan fejlődő felhő-technológiákat fenyegető növekvő biztonsági kockázatok, valamint az adatbiztonságra, adatvédelemre és a biztonsági ellenőrzésre vonatkozó szigorodó előírások következtében folyamatosan nő az igény a biztonsági és adatvédelmi előírásoknak való megfelelés kezelését szolgáló újfajta módszerek iránt.

Hirdetés

Az Ericsson Security Manager személyre szabható és alkalmazkodó szabályzati motorja segítségével a biztonsági folyamatok innovatív, valós idejű, az adott helyzettől függő irányítását végzi, amely biztosítja az automatizált biztonsági folyamatok költséghatékony kialakítását. Az Ericsson Security Manager az Ericsson digitális támogató rendszerének részét képezi. Támogatja az azonnali biztonságot a felhő-alapú tevékenységek, vállalkozások, fizikai és virtuális hálózatok és digitális támogató megoldások számára.

A Security Manager a biztonsági szabályok meghatározását és az azoknak való megfelelést szolgálja a fontos eszközök védelme érdekében. Elvégzi a biztonsági ellenőrzések, pl. tűzfalak vagy blokklánc megoldások beállítását a kívánt biztonsági architektúra elérése érdekében, valamint prediktív analitikát biztosít a nem kívánt tevékenységek kiszűrésére.
A megoldás elvégzi a biztonsági folyamatok automatizált összehangolását a távközlési felhőben folytatott tevékenységek, vállalkozások, fizikai és virtuális hálózatok és digitális támogató megoldások esetén. A megoldás a jogszabályi előírásoknak való megfelelés automatizálását is támogatja a kialakított szabványoknak és szabályozói előírásoknak megfelelően.

Az Ericsson Security Manager főbb jellemzői:

  • Teljes körű, alkalmazkodó biztonsági motor
  • A biztonsági szabályoknak való automatizált megfelelés
  • Fenyegetések és sebezhetőségek valós idejű azonosítása
  • Biztonsági és csalási kockázatok együttes kezelése
  • Egyszerű használat és integrálhatóság
Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
--
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.