Hirdetés
. Hirdetés

Autonóm adatbázis az Oracle-től

|

Az Oracle bejelentette új adatközponti felhő megoldását, amely a világon elsőként önvezérelt módon működik, képes a védelmét saját maga ellátni, valamint javítócsomagokat telepíteni és finomhangolást végezni.

Hirdetés

Az Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud gépi tanulást használ, így emberi beavatkozás nélkül képes piacvezető teljesítményt, védelmi funkciókat és rendelkezésre állást biztosítani, az Amazon Web Services költségeihez képest féláron.

Hirdetés

"Ez a technológia mindent megváltoztat" - mondta Larry Ellison, az Oracle technológiai vezetője. "Az Oracle Autonomous Database Cloud technológiája olyan forradalmi változás a technológiában, mint az internet megjelenése. A hibajavításokat, finomhangolást, frissítéseket elvégzi saját maga. Az Amazon adatbázisa többe kerül és kevesebbet nyújt."

Az Oracle új Autonomus Data Warehouse Cloud adatbázis szolgáltatása az Oracle Database összes analitikai képességét, magas fokú védelmet és rendelkezésre állást nyújt, mindezt bonyolult konfigurálás, patch-elés és adminisztráció nélkül - az adattárház terhelés és a tárolt adatmennyiségek változása mellett is. Emellett az új autonóm adatbázis működtetése semmilyen operatív adminisztrációt nem igényel a felhasználói oldalon, olvashatjuk a kiadott közleményben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.