Hirdetés
. Hirdetés

Az Accenture elegáns cselt vet be, hogy lerázza versenytársait az ipari AI-szolgáltatásokban

|

Felvásárolja a Fluturát, hogy még jobban felhúzza a mesterséges intelligencia alapú megoldásait.

Hirdetés

A bengalurui székhelyű Flutura a gyártók és más eszközigényes vállalatok számára kínál internet-of-things (IoT) és adattudományi szolgáltatásokat. Az Accenture közölte, hogy meg nem nevezett összegért felvásárolja a Fluturát, hogy ezzel is erősítse ipari MI-szolgáltatásait, amelyeket az Applied Intelligence égisze alatt értékesít.

A felvásárlás azért kap jelentőséget, mert a Gartner szerint az ázsiai-csendes-óceáni régió adja a legnagyobb, 70 százalékos részesedést az Accenture Applied Intelligence kínálatából. A többi régió, például az EMEA, Észak-Amerika és Latin-Amerika 15, 10, illetve 5 százalékkal járul hozzá.

"A Flutura felvásárlása az ipari MI által vezérelt átalakulást fogja elősegíteni ügyfeleink számára világszerte, különösen Ausztráliában, Délkelet-Ázsiában, Japánban, Afrikában, Indiában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten" - mondta Senthil Ramani, az Accenture vezető ügyvezető igazgatója egy sajtóközleményben.

Hirdetés

A Gartner 2022-ben végzett elemzése szerint az Accenture vezeti az ipari MI-szolgáltatások piacát is, amelyben a Deloitte van a második helyen. A piackutató cég, amely ezeket a szolgáltatásokat adat- és analitikai (D&A) szolgáltatásként tartja számon, arra számít, hogy a piac 2024 végére globálisan eléri a 232 milliárd dollárt.

A Flutura képességei közé tartozik a Cerebra MI platform, amely támogatja az önkiszolgáló elemzést a különböző IT-rendszerekből vagy adatforrásokból, a folyamatok, az eszközgazdálkodás és az energiahatékonyság megoldásait. A Flutura emellett a csatlakoztatott eszközök, a csatlakoztatott folyamatok, a Vision Intelligence és az Engineer's Workbench területém kínálja alapvető termékeit - írja a CIO magazin.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.