Hirdetés
. Hirdetés

Az Adobe felvásárolja az InterAKT-ot

|

Az Adobe felvásárolta a mindössze 32 alkalmazottat számláló, romániai InterAKT nevű céget, amely elsősorban angol és amerikai webes cégek számára készített Macromedia Dreamweaver kiegészítőket.

Hirdetés

Bár az akvizícióról viszonylag kevés derült ki, a felvásárlást követően mégis lehet tudni annyit, hogy az Adobe a cég termékskálájának egy részét megszünteti, de a legjelentősebb termékek továbbra is megvásárolhatóak az on-line boltban.

Az InterAKT fő termékével, a Kollektion nevű programcsomaggal dinamikus weboldalakat készíthetünk a Dreamweaver kibővítése révén. Legyen szó akár komplex adatbázis-lekérdezésről, vagy egyedi webes felhasználói felületek készítéséről, a Kollektion segítségével a legtöbb fejlesztési folyamat automatizálhatóvá vált. A Kollektion 2 Pro, a KTML, a CSS menus és az XML Import/Export továbbra is kapható lesz. A MyFeedz és a JSEclipse az Adobe Labs-en lesz elérhető, a PHAkt-ot pedig az Exchange-ről tölthetjük le ingyen.

Az újonnan vásárolt cég feladata elsősorban a már létező termékek - elsősorban a Dreamweaver és az Adobe Flex - továbbfejlesztése lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.