Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple-é a tablet piac kétharmada

|

Az IDC legutóbbi jelentése szerint az Apple iPad még mindig a tablet piac 68 százalékát fedi le egy igen erőteljes második negyedéves teljesítmény után.

Hirdetés

A teljes globális tablet forgalom az idei második negyedévben meghaladta a 25 millió darabot, ami 66,2 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

Az Apple egymaga 17 millió iPadet szállított a kereskedelemnek, ami a tavalyi második negyedéves 11,8 millióhoz képest igen nagy növekedést jelent. Jól mutatja a cupertinoiak fölényét, hogy a második Samsung 2,4 millió darabos forgalma (ami 1,3 millióval több a tavalyinál) a felét sem éri el az Apple által produkált növekedésnek.

Ezen a helyzeten jelentősen változtathat, hogy az Windows 8 hamarosan piacra lép, ami új tabletek sorának megjelenését eredményezheti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.