Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple késedelem után elkezdi a Pay Later szolgáltatás bevezetését

|

Az Apple hosszas késlekedés után megkezdte első "most vásárolj, fizess később" típusú szolgáltatásának bevezetését, belépve egy olyan területre, amelyet jelenleg az Affirm Holdings, a Klarna Bank AB és mások uralnak.

Hirdetés

Az Apple Pay Later nevű szolgáltatás a vásárlásokat négy, hat hétre elosztott fizetésre osztja fel, kamat és díj nélkül. A szolgáltatás az iPhone Wallet alkalmazásában található, a felhasználók 50 és 1000 dollár közötti összegeket vehetnek kölcsön az Apple-től.

A funkciót először tavaly júniusban mutatták be a pénzügyi szolgáltatások szélesebb körű bevezetésének részeként. Az Apple Pay Later szeptemberre volt várható, de több hónapig tartott, mire elkészült. A vállalat közölte, hogy a szolgáltatás előzetes változata véletlenszerűen kiválasztott felhasználók számára lesz elérhető, és azt tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban minden ügyfél számára bevezetik.

Hirdetés

A vállalat számára új megközelítésben az Apple egy új leányvállalaton, az Apple Financing LLC-n keresztül finanszírozza majd a kölcsönöket. A vállalat emellett saját maga fogja kezelni a hitelképesség-ellenőrzést és a szolgáltatás működtetéséhez szükséges egyéb mögöttes technológiákat, ami hozzájárult a késésekhez - jelentette a Bloomberg News.

Az Apple a MasterCard részletfizetési programjával kötött partnerséget a funkció egyes részeinek működtetéséhez, míg a Goldman Sachs Group a tranzakciók lebonyolításához használt fizetési hitelkibocsátó. Az Apple Pay Later működéséhez az iOS 16.4 szükséges, amelyet a vállalat hétfőn adott ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.