Hirdetés
. Hirdetés

Az eBay nem szereti a Google-t

|

A eBay internetes aukció oldal felhasználói nem használhatják a Google saját, Checkout névre keresztelt fizetési lehetőséget.

Hirdetés

Az eBay internetes aukció oldal feketelistára helyezte a Google saját fizetési lehetőségét, a Checkout-ot. A Google képviselője szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy szolgáltatásukat bárki bárhol használhassa. Az eBay Biztonságos Fizetési Lehetőségek leírása szerint az oldalon csak olyan fizetési szolgáltatások használhatók, amelyek "alapos és hosszú múltra visszatekintő háttérrel rendelkeznek a biztonságos és megbízható pénzügyi és banki szolgáltatások nyújtása tekintetében".

A Google szóvivője elmondta, "a Google Checkout nem béta állapotban lévő termék, a szolgáltatás igen nagy múltra tekint vissza, hiszen ezt használják az AdWords rendszerben, illetve a prémium szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfelek is, például a Google Video esetében."

Két többcsatornás eBay-menedzselős szolgáltatás (a Marketworks és a ChannelAdvisor) már bejelentette, hogy integrálódik a Google Checkout-tal. Mindketten szorosan együttműködnek a Google-lal. Az eBay időközben pedig átnevezte a biztonságos fizetőeszközökre vonatkozó irányelveit elfogadott fizetési lehetőségek irányelveire.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.