Hirdetés
. Hirdetés

Az Oracle felhőjében a Zoom

|

A népszerű videokonferencia appot fejlesztő Zoom az Oracle Cloud Infrastructure felhőszolgáltatást választotta növekedésének és változó üzleti igényeinek a támogatására.

Hirdetés

Hirdetés

"A közelmúltban fennállásunk legjelentősebb üzleti növekedését tapasztaltuk meg, amely szolgáltatási kapacitásunk óriási bővítését igényelte. Több platformot is megvizsgáltunk, és az Oracle felhő infrastruktúra szolgáltatása nagy segítséget nyújtott abban, hogy gyorsan megnöveljük kapacitásunkat és megfeleljünk új felhasználóink igényeinek "- mondta Eric S. Yuan, a Zoom vezérigazgatója. "Azért választottuk az Oracle felhő infrastruktúrát, mert az elérhető legmagasabb biztonságot, kiemelkedő teljesítményt és páratlan szintű támogatást nyújt."

Annak érdekében, hogy kielégítse a szolgáltatásai iránt gyorsan növekvő igényt, - úgy mint a hirtelen napi 300 millió-ra növekvő felhasználószámot - a Zoom-nak azonnal további felhőkapacitásra volt szüksége. A Zoom a teljesítmény, méretezhetőség, megbízhatóság és kiemelkedő felhőbiztonság miatt az  Oracle Cloud Infrastructure szolgáltatást választotta.

A bevezetéstől számított néhány órán belül az Oracle Cloud Infrastructure több százezer egyidejű Zoom felhasználó számára tette lehetővé a szolgáltatás használatát. A bevezetés lezárultával Zoom már egyidejű felhasználók millióit tudja kiszolgálni az Oracle felhőjéből. Az Oracle második generációs felhőinfrastruktúrája lehetővé teszi a Zoom számára a további növekedést, a kifogástalan szolgáltatást és hogy megőrizze vezető szerepét a videókommunikációs iparágban. 

 "A videókommunikáció a szakmai és a magánéletünk elengedhetetlen részévé vált, és a Zoom volt az innováció motorja ebben az iparágban." - mondta Safra Catz, az Oracle vezérigazgatója. "Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozunk a Zoom-nal, mind felhő-infrastruktúrájuk szolgáltatójaként, mind pedig ügyfelükként, miközben növekednek és továbbra is összekötik a cégeket, embereket és kormányokat az egész világon."

A Zoom már napi több mint hét petabájtot továbbít az Oracle Cloud Infrastructure szervereken keresztül, ami nagyjából megegyezik 93 évnyi HD videóval. Az Oracle második generációs felhőinfrastruktúrája és a cég IT biztonság terén szerzett szaktudása lehetővé teszi a Zoom számára a vállalati elvárásoknak megfelelő videókommunikációs élmény megteremtését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.