Hirdetés
. Hirdetés

Bemutatták az Xbox 360 HD DVD meghajtóját

|

Az Entertainment Media Expón a Microsoft külső HD DVD meghajtót mutatott be az Xbox 360-hoz. Karácsonyra ez lehet a legolcsóbb asztali HD DVD lejátszó.

Hirdetés

Januárban Las Vegasban a CES-en jelentette be Bill Gates, hogy még az idén a piacra kerül egy külső HD DVD meghajtó az Xbox 360-hoz. A Los Angelesben zajló Entertainment Media Expón most be is mutatták az egységet.

A karácsony környékén a boltokba kerülő meghajtó konkrét árról még semmit sem lehet tudni, de a Microsoft programmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy a külső egységgel bővített konzol az egyik legolcsóbb asztali HD DVD lejátszó lehet a piacon. Az újdonsággal felvértezve a Microsoft konzol minden tekintetben felveheti a versenyt a Sony hamarosan megjelenő, beépített Blu-ray meghajtós Playstation 3-mával úgy, hogy lassan egy éve a piacon van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.