Hirdetés
. Hirdetés

Beolvadt a Daten-Kontor is

|

A T-Systems részévé vált az egyedi nagyvállalati alkalmazásokat fejlesztő pécsi cég.

Hirdetés

Április 1-jével – az egyesülések záróakkordjaként – a Daten-Kontor Kft. is a T-Systems Magyarország Zrt. részévé vált. A közel 25 éves múltra visszatekintő társaság fő erőssége az egyedi nagyvállalati alkalmazások fejlesztése. Ügyfelei között olyan nagy szervezetek találhatóak, mint például a MOL, a MÁV, az Audi, a Bosch, de vannak megrendelői az államigazgatási és a pénzügyi szektorból is.

A Daten-Kontor cégkultúrája, hagyományai illeszkednek a T-Systems transzformációs partneri szerepkörébe. Így együtt, testre szabott, egyedi megoldásokkal tudják támogatni ügyfeleleik alaptevékenységét – hangsúlyozta Budafoki Róbert, a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában lévő T-Systems Magyarország vezérigazgatója. A beolvadó cég a számlázási rendszerek, a térinformatikai megoldások, a termelésirányítási és logisztikai rendszerek, valamint az ügyfélkapcsolati megoldások terén visz új kompetenciákat a T-Systemsbe.

A Daten-Kontor 2011 februárja óta működik a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában. A 2012-ben közel négymilliárd forintos bevétellel bíró cég jelenleg hét országban, összesen több mint 140 aktív projekten dolgozik. A 170 fős pécsi csapat egyben marad, és szervesen illeszkedik a T-Systems Magyarország szervezetébe – tájékoztatott Blénessy László, a Daten-Kontor eddigi ügyvezető igazgatója, a T-Systems Magyarország ágazatigazgatója.

A Daten-Kontorral bővült T-Systems Magyarország számára továbbra is fontos területnek számítanak a külföldi piacok. A fókuszban Németország, a Benelux államok, Oroszország és Törökország állnak. További cél az ipari termelők teljes körű kiszolgálásának bővítése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.