Hirdetés
. Hirdetés

Bért kalkulál az iPhone

|

Eddig mintegy 2500-an töltötték le a Kulcs-Soft bérkalkulátorát iPhone-jukra. A cég további szoftvereket fejleszt az Apple okos mobiljára.

Hirdetés

Pontos adatokat nem tudunk a hazai iPhone-őrület aktuális állásáról, de mindenképpen érdekes, hogy egy márciusban megjelent ügyviteli szoftvert már több ezren letöltöttek az Apple oldaláról.

Az iPhone sikeréhez minden bizonnyal hozzájárul az Apple egyedi szoftver boltja, az App Store is, ahová a világ minden tájáról érkezhetnek programok, ugyanis bárki jelentkezhet fejlesztőnek, ha befizeti a 99 dolláros jelentkezési díjat. Pontos adatokat ugyan nem tudunk a hazai iPhone-őrület aktuális állásáról, de mindenképpen érdekes, hogy egy márciusban megjelent ügyviteli szoftvert már több ezren letöltöttek az Apple oldaláról.

A Kulcs-Soft Zrt. magyarországi cégként elsőként vállalkozott arra, hogy saját fejlesztésű programját iPhone-on is elérhetővé tegye, ezzel a Bérkalkulátor az első, magyar ügyviteli szoftver az App Store-ban. A siker bizonyítéka, hogy a március 2.-i megjelenés után másfél hónappal is a Business Free kategória vezető programja, valamint hogy már több mint 2500-an töltötték le világszerte. A letöltők jelentős százaléka - körülbelül 85 százalék - magyar volt, hiszen a program csak magyar nyelven érhető el, és a magyar adótörvények és jogszabályok szerint számol.

                         

kulcsszoft_1.jpg


A Bérkalkulátor segítségével a program használója teljes képet kap a munkavállalói és a munkáltatói költségekről, levonásokról egyaránt. Ez igen hasznos lehet, ha az ember munkát keres vagy éppen munkát ad valakinek, hiszen nincs szükség hosszas fejszámolásra, amikor a bér meghatározására kerül a sor, mert a program azonnal megmutatja, hogy milyen bruttó bérhez, milyen nettó tartozik, valamint, hogy ez a munkáltatónak mennyibe fog kerülni. Ám a bruttóból nettóra váltásnál nem merülnek ki lehetőségeink, hiszen a nettó bérből a bruttó kiszámolása sem jelent akadályt a Bérkalkulátornak. Ráadásul egyénenként változó beállításokra is lehetőségünk nyílik; megadhatjuk gyermekeink számát, valamint választhatunk, hogy adójóváírással vagy a nélkül szeretnénk számolni.

A nagy siker után nem meglepetés, hogy a Bérkalkulátor már nem csak az iPhone tulajdonosoknak elérhető, hiszen a cég elkészítette a program letölthető asztali gépes (Machintos) változatát, ami ingyenesen letölthető a cég weboldaláról. A program eredetileg PC verzióban már jó ideje elérhető volt.

Érdeklődésünkre a cégnél elmondták, hogy további fejlesztések is folynak az Apple érintőképernyős mobiljára, s hamarosan már idegennyelvű szoftverek is megjelennek az App Store-on, a letölthető üzleti alkalmazások kategóriát gazdagítva.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.