Hirdetés
. Hirdetés

Bevásárolna az NVIDIA

|

Az NVIDIA tovább terjeszkedne, ennek érdekében pedig felvásárlásokon is gondolkozik.

Hirdetés

Amikor az AMD megvásárolta az ATI-t, akkor jelentősen sikerült kibővíteni a termékpalettáját, és jóval szélesebb közönséget tudott elérni. Az NVIDIA riválisa ezért le is győzte ilyen tekintetben az NVIDIA-t, amely most azon töpreng, hogy hasonló lépésre szánja el magát. Azt viszont nem tudni még, hogy az NVIDIA milyen cégeket szeretne felvásárolni. 

A The Wall Street Journalnak azt nyilatkozta a vállalat ügyvezetője, Jen-Hsun Huang, hogy az már biztos, hogy nem gyártanak majd olyan eszközöket, amelyek már most is vannak a piacon. Ezek között Huang megemlítette az okostelefonokat, a PC-ket és a tableteket is. 

Az NVIDIA azt tervezi, hogy azoknak a cégeknek és technológiáknak a felkutatásába kezd, amelyek illenek a saját üzleti modelljébe és elképzeléseibe. Feltehetően ez azt jelenti, hogy a mobilpiacon szeretnék a grafikus megoldásokat tovább erősíteni. Természetesen annak ellenére, hogy saját tabletet nem gyártanának, az ehhez kapcsolódó technológiák is szóba jöhetnek. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.