Hirdetés
. Hirdetés

Bevásárolt a BTel

|

Március 7-én megvásárolta a Business Telecom Nyrt. (BTel) a NetCore Technologies Kft-t.

Hirdetés

Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója a távközlési hálózatépítéssel és üzemeltetéssel, irodai helyi hálózatok működtetésével, valamint webfejlesztéssel foglalkozó cég akvizíciójától, a szinergiák kihasználását, az üzemi eredmény további javulását és a BTel szintjén is érzékelhető árbevétel-növekedést vár.

„Jelentős állomás a BTel fejlődésében a legutóbbi akvizíció” – jelentette ki a cégvezető. „Több, ügyfélszám-bővülést célzó tranzakció után most egy olyan céget vásárolt fel a BTel, amely erős technológiai potenciált hordoz, és nagy mértékben hozzájárulhat a cégérték növeléséhez, hiszen ezáltal az elsősorban vállalati ügyfélkörnek nyújtott szolgáltatásaink portfólióját tudjuk költséghatékonyan bővíteni.”

A vezető alternatív szolgáltató saját technológiai cégre építve nemcsak nyereségesebben tudja üzemeltetni saját hálózatát, de új, komplex vállalati termékeket is képes kifejleszteni, amelyekkel új szolgáltatási szegmensbe léphet, jelentősen erősítve piaci pozícióit.

A 2013 márciusától BTel Technologies Kft. néven tovább működő NetCore Technologies Kft. 2012-ben közel 250 millió forint árbevételt ért el; az akvizíciót követően a cég a BTel 100 százalékos tulajdonába és teljes konszolidációs körébe kerül. A felek a szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.