Hirdetés
. Hirdetés

Cisco és a Black Hat: támogatás, per, támogatás

|

Egy évvel azután, hogy a Cisco Systems Inc. pert indított a Black Hat konferencia szervezői ellen, a cég ismét a rendezvény támogatói között szerepel.

Hirdetés

A Cisco azért perelt, mert a szervezők a tavalyi konferencián lehetővé tették, hogy Michael Lynn biztonsági szakértő bemutassa, hogyan lehet rosszindulatú kódot futtatni a Cisco útválasztókon. Bár ez technikailag olyan nehéz, hogy a gyakorlati megvalósítását sokan lehetetlennek tartják, a Cisco úgy vélte, veszélyes dolog az olyan információk közzététele, amelyek esetleg veszélyeztethetik az Internet infrastruktúrát. A Cisco és Lynn korábbi munkaadója, az Internet Security Systems Inc. (ISS) a perrel azt kívánta elérni, hogy a bíróság Lynn-nek és a szervezőknek tiltsa meg a téma további, nyilvánosság előtti tárgyalását.

A Cisco korábban is támogatta a rendezvényt, de most első alkalommal szerepel Platinum szponzorként, ami azt jelenti, hogy a cég neve kiemelten szerepel a konferencia valamennyi anyagán.

Az idei Black Hat konferenciát július 29. és augusztus 3. között rendezik meg Las Vegas-ban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.