Hirdetés
. Hirdetés

Csaknem 400 ezren látogattak ki a Hungexpo kiállításaira az első fél évben

|

A külföldi kiállítók és konferenciaszervezők között is népszerű helyszín.

Hirdetés

Az első fél évben csaknem 400 ezren látogattak ki a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényeire, több kiállítás is megdöntötte a látogatók számának eddigi rekordját - közölte a Hungexpo. Az év eleji, rekordlátogatottságú AGROmashEXPO hét pavilonjában csaknem 44 ezren voltak kíváncsiak a 12 országból érkező, több mint 300 kiállító termékeire.

A februárban tartott, 200 kiállítót felvonultató 29. FeHoVa kiállításra az előző évhez képest 38 ezerrel több látogató volt kíváncsi és a tavalyinál szintén lényegesen többen érkeztek a 45. Utazás Kiállításra és Karaván Szalonra, valamint az ezzel egy időben rendezett 31. Budapest Boat Show-ra is.

Hirdetés

Márciusban a Construma és az ezzel egy időben rendezett HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás és az OTTHONDesign kiállítás öt nap alatt 30 ezer látogatót vonzott. A kiállításon a 21 országból 500 kiállító vett részt.

Májusban a 10. Ipar Napjai és az ezzel egy időben rendezett 11. Automotive Hungary kiállításon 18 ország 370 kiállítója mutatta be az ipar és a járműgyártás legújabb fejlesztéseit, a látogatói szám pedig elérte a 14 ezret.

A második fél év első és egyben az év legnagyobb rendezvényén - EAN Európai Neurológiai Kongresszus - 116 országból csaknem 6 ezren vettek részt, a részvevők közel 20 ezer vendégéjszakát töltöttek Budapest szállodáiban július első napjaiban - közölték.

Mint ismeretes, a Computerworld minden évben részt vesz az agrár, az ipari és a járműtechnológiai kiállításokon, így partnereink üzenetét ezen a csatornán is eljuttatjuk a célközönséghez.

A rendezvényszerző közlése szerint sikerrel zártak a vendégrendezvények is; hat hónap alatt több mint 150 ezer látogató érkezett 19 belföldi és öt nemzetközi rendezvényre, amely jelzi, hogy a Hungexpo a külföldi kiállítók és konferenciaszervezők között is népszerű helyszín.

A közleményben kitértek arra, hogy Ganczer Gábort, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatóját nevezték ki a torinói Lingotto Fiere kiállítási központ igazgatójának. A szakember új megbízatása mellett továbbra is betölti a Hungexpo vezérigazgatói posztját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.