Hirdetés
. Hirdetés

Csigalassúsággal terjed az új Android

|

Éppen csak hogy átlépte az 1 százalékot a részesedése.

Hirdetés

Az Android mobil operációs rendszer legújabb verziója, a Marshmallow részesedése még csak most haladta meg az egy százalékot az Android-változatok mezőnyében. Pedig már több négy hónapja annak, hogy megjelent, igaz a vele szállított okostelefonok csak októberben jöttek ki, és a régi eszközökre sem jutott még el igazán a rendszer. Az egész pontosan 1,2 százalékos részesedésnél azért az elemzők és a végfelhasználók is többre számítottak. Az Androidok közül még mindig a KitKat (4.4-es verzió) a legnépszerűbb 35,5 százalékos részesedéssel, de szorosan követi a Lollipop (az 5.0-s változat az eszközök 17,0, az 5.1-es pedig 17,1 százalékán fut).

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.