Hirdetés
. Hirdetés

Docler-tulajdonba került a Netlock

|

A Docler csoport többségi tulajdont szerzett a közigazgatásban is elfogadott hitelesítés-szolgáltató NetLock Kft.-ben.

Hirdetés

A Docler cégcsoport felvásárlásokkal és kockázatitőke-befektetéssel foglalkozó tagja, a Docler Investments Kft. azért döntött a tulajdonszerzés mellett, mert a NetLockban egy ígéretes befektetést lát. A tulajdonszerzést az is indokolta, hogy a NetLock a Docler többi tagvállalatával együttműködve kiaknázhatja a meglévő szinergiákat, és így hozzájárulhat a teljes cégcsoport fejlődéséhez.

„Számunkra a NetLock azért izgalmas befektetés, mivel egyszerre jelent vonzó pénzügyi perspektívát, valamint dinamikus növekedést ígér egy folyamatosan bővülő réspiacon" - mondta el a megállapodás kapcsán Dr. Makra Zsolt, a Docler Investments Kft. ügyvezetője. Hozzáfűzte, hogy a megállapodás olyan szinergikus együttműködési lehetőségeket kínál a cégcsoport más tagjaival, amelytől a teljes cégcsoport versenyképességének további erősödését várják.

A Docler Investments Kft. 51,05%-os tulajdonrészt szerzett a NetLock Kft.-ben, a fennmaradó üzletrészre pedig vételi opciót szerzett, amelyet két év alatt hívhat le. A megállapodás szerint a NetLock megőrzi önállóságát és jelenlegi menedzsmentjével működik tovább, de stratégiai együttműködést alakít ki a Docler cégcsoport néhány tagjával, főként a hazai domainregisztrátor Dotroll Kft.-vel és az online fizetési szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó Escalion Hungary Kft.-vel.

Rózsahegyi Zsolt, a NetLock Kft. ügyvezetője szerint az együttműködés új lehetőségeket teremt, és új piacokat nyit meg, nemzetközi szinten is. Ezentúl a vállalatcsoporton belüli tudásmegosztás olyan előnyökhöz juttathatja a NetLock Kft.-t, amelyek hozzájárulhatnak a termékek és
szolgáltatások bővítéséhez, továbbfejlesztéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.