Hirdetés
. Hirdetés

E-könyv a Magyar Telekomtól

|

A szolgáltató a 'txtr-rel partnerségben indít webáruházat - a vásárlók több mint 700 ezer idegen nyelvű, és több mint 3000 magyar nyelvű könyv közül válogathatnak.

Hirdetés

“A Telekom stratégiai prioritása, hogy magas minőségű telekommunikációs szolgáltatások mellett digitális tartalmak széles kínálatával nyújtson teljes élményt a felhasználóknak. A mobileszközökön is elérhető gazdag magyar és idegen nyelvű kínálat biztosításával az e-könyv olvasás élményét kívánjuk minél több emberrel megismertetni.” – mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

Az oldalra ingyenesen lehet regisztrálni, a belépéshez felhasználónév és jelszó vagy Facebook azonosító megadása szükséges. A felhasználóknak saját digitális könyvespolca jön létre, ahol a megvásárolt e-könyveket tárolhatják és letölthetik mobil eszközeikre – például okostelefonjukra vagy táblagépükre. A regisztrált tagok az itt vásárolt könyvek mellett más forrásból származó e-könyveket is tárolhatnak. A digitális könyvespolcon található könyvek akár meglévő e-könyv olvasó készülékekre is áttölthetőek.

 

Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek szabadon elérhetőek a ’txtr alkalmazásokban is. Az alkalmazások segítségével kényelmesen olvashatunk akár mobileszközünkön is. Az alkalmazásba, akárcsak a webáruházba felhasználónév és jelszó létrehozásával vagy Facebook azonosítóval lehet bejelentkezni. Az alkalmazás Android 2.3 (és felette), iOS 5.0 (és felette) operációs rendszerű okostelefonokon és Windows 8 operációs rendszerrel működő készülékeken érhető el. Az alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál, a letöltött könyvek olvasása azonban nem jár további adatforgalommal.

A webáruházban jelenleg kártyás fizetéssel lehet vásárolni, a későbbiekben kerül sor a Telekom egyéb fizetési megoldásainak integrációjára.

Az e-könyv webáruház bevezetését 7 hetes nyereményjátékkal teszi vonzóvá a szolgáltató: aki október 17. és december 4. között regisztrál a hu.txtr.com oldalon, azok között hetente egy Samsung Galaxy Tab3 8.0 LTE tabletet sorsolnak ki. Ezen kívül az év végéig minden héten más kiadó könyveit kínálja kedvezményes áron a Telekom e-könyv áruházában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.