Hirdetés
. Hirdetés

Egy UPC-hír

|

Bár a UPC Magyarország április 1-től a Vodafone márkanév alatt folytatja működését, a műholdas tévészolgáltató UPC Direct neve változatlan marad.

Hirdetés

Hirdetés

A UPC Magyarország közleménye szerint a vállalat hivatalosan is elhagyja márkanevét, és április 1-től a Vodafone égisze alatt folytatja működését. A UPC márkanév azonban nem tűnik el teljesen, hiszen a hasonló nevű UPC Direct továbbra is ezen a néven folytatja tevékenységét. A UPC Direct anyavállalata korábban ugyanaz a Liberty Global volt, mint a UPC Magyarországnak.

Tavalytól a UPC Direct új tulajdonosa az M7Group lett, amely Európa legnagyobb műholdas- és IP televízió szolgáltatója, Magyarország mellett Hollandiában, Belgiumban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelen van.

A UPC Direct kínálatában mintegy 116 műholdas, illetve digitális helyi és nemzetközi csatorna, valamint prémium csomagok széles választéka található. A vállalat 2019 végén bevezetett ú szolgáltatása a UPC Direct Now alkalmazáson keresztül érhető el - az új online szolgáltatás akár 50 lineáris csatorna elérését biztosítja a meglévő műholdas termék kiegészítőjeként. Az applikációt a UPC Direct előfizetők díjmentesen tölthetik le, és ezen keresztül bárhol és bármikor hozzáférhetnek kedvenc műsoraikhoz okoseszközeiken keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.