Hirdetés
. Hirdetés

Egymillió eurós befektetést kapott a nemzetközi WhereWeWork.com

|

Az összesített felhasználói adatokat a mesterséges intelligencia segítségével feldolgozzák és összehangolják a munkakeresők és munkáltatók érdekeinek megfelelően.

Hirdetés

A nemzetközi WhereWeWork.com karrierportál hálózat körülbelül 370 millió forint értékű befektetést kapott - közölte a hálózat által Magyarországon működtett Munkahelyeink.hu munkavállalói és munkáltatói portál.

A Romániában alapított vállalat a beruházást a mesterséges intelligencia továbbfejlesztésére és újabb piacokon többek között az ázsiai, a közel-keleti és az észak-afrikai térségben történő további terjeszkedésre fordítja majd.

A vezető befektető Sofia Angels Ventures befektetési alap 400 ezer euró, a Gapminder VC 200 ezer euró, a Head North 200 ezer euró, a Seedblink technológiai start-up befektetési platform 100 ezer euró, valamint egy magánbefektető 100 ezer euró tőkéhez juttatta a vállalatot.

A közlemény szerint a WhereWeWork.com csoportot 2011-ben Costin Tudor romániai üzletember alapította. A WhereWeWork.com 2019-ben kezdett terjeszkedni Románián kívül, kezdetben Közép- és Kelet-Európában, 2022-től pedig Európán kívül is. Közép- és Kelet-Európában 1,5 millió felhasználóval rendelkezik, ebből 200 ezer felhasználó a Munkahelyeink.hu oldalon regisztrált. A cégvezetés célja, hogy 2024 végére 4 millió felhasználóval és ezer vállalati ügyféllel rendelkezzenek.

Hirdetés

A WhereWeWork.com a helyi igényeknek megfelelően testre szabott karrierportálokat működtet, amelyek információkat nyújtanak a munkavállalóknak a helyi munkaadókról, fizetésekről, juttatásokról és az állásinterjúk menetéről.

A WhereWeWork platformokra a munkavállalók ingyenesen regisztrálhatnak, míg a cégek számára éves előfizetéssel érhetőek el a hálózat által nyújtott szolgáltatások: az employer branding (munkáltatói márka) és az online recruitment (toborzás). A platformok célja, hogy az összesített felhasználói adatokat MI (mesterséges intelligencia) alapú feldolgozásának segítségével összehangolja a munkakeresők és munkáltatók érdekeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.