Hirdetés
. Hirdetés

Együtt dübörögnek: a Meta az AWS-t választotta stratégiai felhőszolgáltatónak

|

A két vállalat az elmúlt öt évben folyamatosan bővítette együttműködését.

Hirdetés

A Meta (korábban Facebook) elmélyítette kapcsolatát az AWS-szel, mint stratégiai felhőszolgáltatóval, hogy kiegészítse meglévő helyben lévő infrastruktúráját.

A Meta megerősítette, hogy az AWS számítási, tárolási, adatbázis- és biztonsági szolgáltatásainak szélesebb körű használatát tervezi, hogy a felhőben adatvédelmi, megbízhatósági és méretezési lehetőségekhez jusson. A Meta harmadik féllel való együttműködéseit az AWS-en fogja futtatni, és a felhőt fogja használni olyan vállalatok felvásárlásainak támogatására, amelyek már az AWS-en keresztül működnek.

Hirdetés

Az AWS számítási szolgáltatásait a Meta AI-csoportja számára a mesterséges intelligencia (AI) kutatásának és fejlesztésének felgyorsítására is használni fogja. Emellett a Meta és az AWS együtt fog dolgozni a (gépi tanulást támogató könyvtárral) PyTorch-csal az AWS-en futtató ügyfelek teljesítményének javítás érdekében, és felgyorsítja a fejlesztők mesterséges intelligencia/gépi tanulási modellek építésének, képzésének, telepítésének és üzemeltetésének módját.

"A Meta és az AWS az elmúlt öt évben folyamatosan bővítette együttműködését. Ezzel a megállapodással az AWS továbbra is segíteni fogja a Meta-t a kutatás és fejlesztés támogatásában, az innováció előmozdításában, valamint a harmadik felekkel és a nyílt forráskódú közösséggel való méretarányos együttműködésben. Az ügyfelek számíthatnak a Meta és az AWS együttműködésére a PyTorch-on, megkönnyítve számukra a mélytanulási modellek AWS-en történő létrehozását, betanítását és telepítését" - mondta Kathrin Renz, az Amazon Web Services üzletfejlesztési és iparági alelnöke.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.