Hirdetés
. Hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött a Delta és az evosoft

|

Az együttműködéstől azt várják, hogy a megrendelői elvárások sokkal magasabb színvonalon teljesülhetnek.

Hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött Magyarország egyik legnagyobb rendszerintegrátora, a Delta Systems Kft. és a magyar piac egyik vezető szoftverfejlesztéssel foglalkozó társasága, az evosoft Hungary Kft.

A Delta Technologies Nyrt. közleménye szerint a két társaság együttműködése révén magasabb hozzáadott értékű informatikai fejlesztések valósulhatnak meg, amelyek növelik versenyképességüket a hazai és nemzetközi piacon.

Azt írták, a Delta és az evosoft együttműködését a romló növekedési kilátások mellett a megrendelők szigorúbb elvárásai, az összetettebb fejlesztési igények és a folyamatos innováció hívták életre, a rendszerintegrátori piacon ugyanis a sikeres működéshez az igények alaposabb ismerete szükséges és ehhez a cégeknek egyedi szoftverfejlesztési javaslatokkal kell előállniuk.

A szoftverfejlesztőknek pedig szükségük van olyan harmadik félre, amely elvégzi a projektmenedzsmentet, kapcsolatot tart a megrendelővel, és összehangolja a munkát a beszállítói partnerekkel.

Hirdetés

A Delta célja, hogy a régióban meghatározó Ipar 4.0 szereplővé váljon, ennek érdekében a világ legkiemelkedőbb technológiai megoldásokat kínáló cégeivel dolgozik együtt - idézte a közlemény Újhegyi Andrást, a Delta Systems Kft. üzletfejlesztési és stratégiai igazgatóját. Az együttműködéstől azt várják, hogy a megrendelői elvárások sokkal magasabb színvonalon teljesülhetnek.

Az evosoft Hungary Kft. a hazai informatikai piac meghatározó szereplője, a Siemens Advanta stratégiai partnere. Főbb működési területei az ipari automatizálás és rendszertesztelés mellett a hajtástechnika, orvostechnika, energetika és digitalizáció. Több mint 1800 ember dolgozik a vállalat budapesti székhelyén, valamint miskolci és szegedi telephelyén.

A nyilvánosan elérhető céginformációk szerint a cég árbevétele 2022-ben 34,4 milliárd forintra nőtt az előző évi 28,7 milliárd forintról, míg adózott eredménye a 2021-es 3 milliárd forintról 3,4 milliárdra emelkedett a szeptember végén záruló üzleti évében.

A Delta Systems Kft. a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, amely teljes körű informatikai infrastruktúra megoldásokat kínál, beleértve a teljes architektúra tervezést, a hálózati megoldások és hardverkomponensek tervezését és telepítését, az alkalmazások integrációját és az infrastruktúra kezelését az államigazgatás, az egészségügy és az oktatás területén. A társaság árbevétele 2022-ben 17,3 milliárd forintra csökkent az előző évi 24,6 milliárdról, adózott eredménye pedig 1,6 milliárd forintról 1,1 milliárd forintra esett.

A Delta Technologies Nyrt. részvényeivel a BÉT standard kategóriájában kereskednek. Az elmúlt egy évben 31 és 46,6 forint közötti sávban mozgott az árfolyam, szerdán a részvény 35 forinton fejezte be a kereskedést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.