Hirdetés
. Hirdetés

Egzotikus magyar rendszerek

|

A Dyntell Software magyar fejlezstésű szoftvereket értékesít az amerikai piacon.

Hirdetés

Noha csak augusztusban alapították meg Denverben a többségében magyar tulajdonú Dyntell Corporationt máris 800 ügyféllel büszkélkjedhetnek, pedig a marketingkampány még el sem kezdődött.

Hirdetés

Egy budapesti sajtó-háttérbeszélgetésen Salga Péter, a Dyntell Magyarország ügyvezetője elmondta: 2014-ben már százezer dolláros bevételt vár a cégcsoport legújabb, tengeren túli tagjától.

A Dyntell mára négy országban értékesíti a magyar Pannon Szoftver által fejlesztett üzleti szoftvereket. A csoport legújabb tagja, a Dyntell Corporation az Amerikai Egyesült Államokban magyar fejlesztésű, kis- és középvállalkozásoknak szóló ügyviteli, ajánlatadó és számlázó szoftverrel lép piacra, 1clickbusiness néven.

A Pannon Szoftver 2000 óta fejleszti, értékesíti és vezeti be üzleti rendszereit, a kis- és nagyvállalati körben egyaránt. Termékei közt szerepelnek vállalatirányítási, ügyviteli szoftverek, integrált webes megoldások, vonalkódos mobil ügyviteli szoftverek és üzleti intelligencia megoldások egyaránt.

 

További cél, hogy a 1clickbusiness mellett az amerikai piacon is megjelenjenek a Pannon Szoftver nagyobb cégeknek szóló termékei is – mondta el Salga Péter. Az ügyvezető az elkövetkező öt évben hozzávetőleg 500 ERP-ügyfélre számít a tengerentúlon, a várakozások szerint tehát ennyi amerikai nagyvállalat használhatja majd a magyar fejlesztésű vállalatirányítási rendszereket. Mint elmondta, a Dyntell cégcsoport 2014-ben az amerikai nyitásnak köszönhetően már egymilliárd forint feletti forgalomra számít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.