Hirdetés
. Hirdetés

Elérhető az Apple Pay az OTP Banknál

|

Magyarország vezető hitelintézete, az OTP Bank a Mastercarddal együttműködésben a mai naptól elérhetővé tette az Apple Pay-t. Az egyszerű, gyors és biztonságos érintéses mobilfizetési szolgáltatás így már iPhone, Apple Watch, iPad,vagy Mac eszközökkel is használható.

Hirdetés

Az OTP Bank élen jár a digitális és mobilfizetési megoldásokban, és mostantól még több ügyfél számára hozza el a mobilfizetés élményét. A hitelintézet Apple készülékkel rendelkező ügyfelei az Apple Pay szolgáltatás segítségével május 21-től mindenhol fizethetnek az arra alkalmas Apple eszközeikkel, ahol elérhető az érintéses fizetési szolgáltatás, vagy fel van tüntetve az Apple Pay logó.

Hirdetés

Az Apple Pay-t egyszerű beállítani: az OTP Bank által kibocsátott Mastercard és Maestro betéti- és hitelkártyák néhány lépésben digitalizálhatók az OTP SmartBank vagy a Simple by OTP appokon keresztül, vagy akár közvetlenül az Apple Wallet alkalmazásban. Természetesen az ügyfelek a digitalizált kártyákkal végzett tranzakciók esetében is élvezhetik a kártyájukhoz korábban járó előnyöket.

"Az OTP Bank vezető szerepet tölt be a digitális és mobilfizetési megoldások terén. A mai nap pedig egy újabb fontos mérföldkő a hazai mobilfizetés és a bank történetében. Az OTP Bank a Mastercarddal közösen, elsőként tette elérhetővé az ügyfelek számára az Apple Pay szolgáltatást Magyarországon. Büszkék vagyunk arra, hogy fejlesztéseinkkel hozzájárulhatunk a gyors, kényelmes és biztonságos érintéses mobilfizetés elterjedéséhez" - nyilatkozta Csányi Péter, az OTP Bank ügyvezető igazgatója.  

A biztonság, a személyes adatok védelme az Apple Pay működésének alapját képezik. Fizetéskor a kártyaadatokat sem a mobileszköz, sem az Apple szervere nem tárolja. Ehelyett egy egyedi azonosítót (Device Account Number) rendel hozzá a szoftver a tranzakcióhoz, és titkosítva ezt tárolja a készülék biztonsági moduljában (Secure Element). Minden tranzakcióhoz egyedi, alkalmanként változó biztonsági kód tartozik.

Az Apple Pay-jel az OTP Bank ügyfelei a mai naptól egyszerűen fizethetnek iPhone-juk, vagy Apple Watch-uk segítségével az üzletekben, éttermekben, taxikban, vagy bármely érintéses fizetésre alkalmas POS terminálnál. Ráadásul nemcsak a kasszáknál, hanem online, az Apple Pay-t elfogadó applikációk, vagy a Safari böngészőben megnyitott webshopok felületén is fizethetnek. A szolgáltatás leegyszerűsíti az online vásárlás folyamatát, nincs szükség a kártyaadatok manuális kitöltésére, és lehetőséget ad a szállítási és számlázási információk egyszerűbb megadására is. Minden tranzakció egyszerűen, a Touch ID, a Face ID, vagy a jelkód segítségével végezhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.