Hirdetés
. Hirdetés

Elkelt az Infrant Technologies

|

A Netgear 60 millió dollárért vásárolja meg a vállalatot, RAID-alapú NAS termékekkel bővítve saját kínálatát.

Hirdetés

A 2001. márciusában alapított, kaliforniai Infrant kisvállalkozások és profi otthoni felhasználók számára biztosít tárhely-lehetőségeket. ReadyNAS termékcsaládja (NAS = hálózathoz csatlakoztatható tárhely) RAID adatvédelemmel van ellátva, és az Infrant saját processzorával, valamint a Linux-alapú RAIDiator operációs rendszerrel működnek, az Expandable Protection (X-RAID) technológia pedig lehetővé teszi a RAID szint növelését további meghajtók hozzáadásakor.

A Netgear 60 millió dollárt fizet az Infrantért, ebből 20 milliót a részvényesek a következő három évben kapnak meg, amennyiben elérik a meghatározott értékesítési számokat. Az akvizíciót követően Paul Tien, az Infrant elnök-vezérigazgatója veszi át a Netgear meghajtó termékcsaládjának irányítását, és a NETGEAR elnökhelyettesévé is kinevezik.

A felvásárlás részeként a NetgearR 34 teljes munkaidős Infrant dolgozót - köztük 21 mérnököt -, bejegyzett és szabadalmazott technológiákat és jelenlegi vagy fejlesztés alatt álló termékeket vesz át. A termékek között szerepel a ReadyNAS NV+, a four-bay desktopeszköz és a ReadyNAS 1100, a four-bay rack-mountable chassis rendszer.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.