Hirdetés
. Hirdetés

Elmarad a nagy mobilshow

|

Az idén nem lesz Mobile World Congress Barcelonában, miután az utóbbi napokban egy sor nagy cég mondta le a részvételt a koronavírus járvány miatt.

Hirdetés

Hirdetés

A világ legnagyobb mobiltelefonos rendezvénye, az eredetileg február 24-én kezdődő barcelonai Mobile World Congress az idén elmarad a koronavírus járvány miatt. Az elmúlt napokban számos nagy cég - többek között az LG, a ZTE, a Sony, az Amazon, az Intel, az Nvidia, a Vodafone, a Nokia és az Ericcson - mondta le a részvételt, így cseppet sem lehet csodálkozni a rendezők döntésén, ami ésszerű lépés volt.

A show elmaradását John Hoffman, a Mobile World Congresst rendező GSM Association vezérigazgatója jelentette be közleményében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.