Hirdetés
. Hirdetés

Elon Musk egyszavasa ismét a sztratoszférába repített egy kriptovalutát

|

A világ leggazdagabb tech-embere 2 napja fogadta meg, hogy felhagy a twitterezéssel. Eddig bírta.

Hirdetés

Mindössze két nap telt el azóta, hogy Elon Musk önként távozott a Twitterről, az excentrikus milliárdos csütörtökön már megint a mikroblog platformra lépett, és máris elindított egy újabb kripto-őrületet, amely soha nem látott hullámzást váltott ki a Dogecoin kriptovaluta árfolyamában. Már decemberben is tweetelt róla, most legutóbb pedig egy, a világűr felé tartó rakétához írt annyit csak, hogy: Doge. 

A vicckategóriába tartozó Dogecoin (DOGE) kriptovaluta Musk tweetjei után 44 százalékkal túlszárnyalta magát és azóta is emelkedik.

Hirdetés

De itt még nincs vége a történetnek: miután látta a szárnyalást, Musk egy ikonikus Oroszlánkirály-mémet tett közzé, amin Szimba a Dogecoin kutya, majd annyit írt hozzá, "nagyon szívesen!" A follow-up tweetek egyikében azt írta, a Dogecoin az emberek kripto-ja", majd azt, hogy nincsenek hullámvölgyek, csak a Doge.

A Clubhouse keretében adott interjújában elmondta, csak viccelt. "Vitathatatlanul a legszórakoztatóbb és a legironikusabb eredmény az lenne, ha a dogecoin a jövőben valóban a föld fizetőeszközévé válna" - mondta, hangsúlyozva, hogy "a sors szereti az iróniát".

Nem ez az első eset, hogy a Tesla-vezér egyszavasaival megrengeti a kriptovilágot, dollármilliókat mozgatva meg a tőzsdén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.