Hirdetés
. Hirdetés

Engedjük szórakozni a rendszergazdát!

|

Nem csak a résztvevők, hanem az őket alkalmazó cégek is profitálhatnak a Rendszergazdák Világnapja jelentette kötetlen információszerzési lehetőségből.

Hirdetés

A tavalyi nagy sikerű Rendszergazdák Világnapját idén is megrendezzük, hogy ismét egy kellemes délutánt tölthessenek el azok, akik nap mint nap küzdenek a technika ördöge ellen. Nem csak azért érdemes elengedni a július 29-i pénteken a rendszergazdákat, hogy jól érezzék magukat - bár ez sem elhanyagolható szempont a lojalitás és a megelégedettség tekintetében -, hanem mert ezzel a cég elismerést vívhat ki a szakmában érintettek körében.

Többek között azzal, hogy ha befizeti és elengedi rendszergazdáit a rendezvényünkre, felkerülhet dicsőségfalunkra. A dicsőségfal olyan oldal, ahol felsoroljuk azokat a cégeket, amelyek csatlakoznak hozzánk a SysadminDay ünneplésében. A linkelt lista megtalálható lesz weboldalunkon, a programfüzetben, a helyszínen, valamint bekerülhet egyes promóciós anyagainkba is.

Emellett a rendezvény felfogható egyfajta továbbképzésnek is, hiszen a PC World, a HUP, a Computerworld és a HWSW közreműködésével létrejövő hazai eseményen a szakmai elit találkozik. A jókedv, a szép lányok, egy (két) korsó hideg sör mellett nagy hangsúlyt kap a kollégákkal való eszmecsere, melyből nem csak a rendszergazda profitálhat, hanem az őt alkalmazó cég is.

A rendezvény célja, hogy az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék, milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntéselőkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit "megfúr".

Idén a Városligeti Sörsátorban várunk szeretettel minden érdeklődőt, 2011. július 29-én. További részletek itt találhatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.