Hirdetés
. Hirdetés

Erős másolás elleni védelmet törtek fel a torrentezők?

|

Lehet, hogy rövid ideig lesz eredményesek a filmstúdiók agresszív erőfeszítései a 4K-s videók megvédésére.

Hirdetés

A TorrentFreak értesülései szerint az utóbbi pár napban egy rakás 4K video torrent tűnt fel online, amelyeket a Netflix és az Amazon Prime kínálatából rippeltek meg. Az új torrentek nem az első 4K-s tartalmak a nagyobb streaming szolgáltatásoktól, de augusztus óta - amikor a Breaking Bad egyik 4K felbontású epizódja jelent meg online - csend uralkodott a kalózvilágban. A TorrentFreak szerint valami történt az elmúlt napokban, aminek eredményeképpen több 4K-s videó tűnt fel hirtelen. Arról nincs konkrét információ, hogy a kiszivárogtatóknak sikerült-e feltörniük az Amazon és a Netflix videófolyamok erős másolás elleni védelmét, az új HDCP 2.2 protokollt.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.