Hirdetés
. Hirdetés

Erős támogatóra talált a Windows 10

|

Az Egyesült Államokban immár a windowsos PC-k 12,8 százalékán fut az új operációs rendszer.

Hirdetés

A több mint 4 ezer amerikai weboldala látogatási statisztikáit mérő Digital Analytics Program (DAP) adatai szerint a Windows 10 részesedése az összes Windows változat között október végén 10,9 százalék volt az Egyesült Államokbeli felhasználók körében -novemberben az arány tovább nőtt, immár 12,8 százalékot tesz ki -, vagyis a Windows szülőhazájában 24 százalékkal magasabb az új operációs rendszer részesedése, mint a világ egészében. Ugyanis az internetes statisztikákat készítő Net Applications 8,8 százalékos részesedést mért októberben az összes, Windowst futtató személyi számítógépen.

A gyorsabb amerikai terjedés nem meglepő, hiszen az Egyesült Államok mindig is erős piaca volt a Microsoftnak, különösen a Windows esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.