Hirdetés
. Hirdetés

Év végéig cserélik a használt mobilokat

|

A Pannon az év végéig meghosszabbította a használt mobiltelefonok cseréjét, az ügyfelek 5000 forint kedvezményt kapnak.

Hirdetés

Az óriási érdeklődés hatására a Pannon az év végéig meghosszabbította a "Közel a környezethez" kezdeményezés részeként indított csereakcióját. A novemberben indított kampányban eddig több tízezer használt mobil gyűlt össze; az akció sikere jelzi, az ügyfelek számára is fontos, hogy a használt mobil ne károsítsa a környezetet.

A Pannon december 31-éig kiterjeszti akcióját, s továbbra is 5000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását; a kedvezményt új kártyás vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni. A használt telefonokat országszerte a hat Pannon Shopban és a kétszázhúsz partnerüzletben lehet leadni. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mobil IMEI-száma beazonosítható legyen és a készülék leadója a mobil tulajdonjogáról nyilatkozzon.

Az akció végén az összegyűlt mobilokat a Pannon átadja az elektronikus hulladékokat szakszerűen újrahasznosító szervezeteknek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.